www.fairbegravelse.dk
Døgnservice på tlf.
61519216

 

 

Tryghed og nærvær, med god service og lave priser.

I Østjylland kan du hos os spare mange tusind kr. på begravelsen eller bisættelsen, og samtidig tage hensyn til miljøet.
Ring nu, og vi giver dig råd, eller ring for et uforbindende tilbud.

Begravelse fra kr. 7255- eller bisættelse fra kr. 7225-
 alt incl. ingen overraskelser ingen skjulte gebyrer. Den bedste ydelse til den mest fair pris.

Klik på en tekst for mere information.

Priser

Kister

Urner

Hvorfor os?

Ydelser

Hvem gør hvad

Rustvogn
Borgerlig
begravelse

Musikanlæg

pårørende skriver 


Bedemandenen

 

Mit navn er Carsten Simonsen.
Tilbage i 2008 startede jeg Fairbegravelse ApS for at give den etablerede bedemandsbranche tiltrængt konkurrence, ved at tilbyde en bedre service til en mere fair pris.
For nogle år siden mistede jeg selv en som var mig meget kær. Det var en meget vanskelig tid, og som de fleste andre i den situation, satte jeg derfor min lid til en lokal bedemand.
Efter bisættelsen modtog jeg en stor regning, som jeg efter nærmere overvejelse fandt helt urimelig. Ikke mindst da jeg erfarede,at selve kisten, til over 6000 kr, ikke var andet end en simpel kasse af spånplade med hvid maling. Derfor besluttede jeg at blive selvstændig bedemand.
Mine mål er at levere kister og urner i bedste kvalitet, og tage god hånd om både den afdøde og de efterladte. Alt sammen til en fair pris, så du har oplevet en fair begravelse.
For at være en god bedemand skal man kunne sætte sig ind i de efterladtes situation, det kan man bedst når man, som jeg, selv har været i den.

Med venlig hilsen
Carsten Simonsen

 

17.39 27/11 2020

FairBegravelse er en mindre og uafhængig bedemand. Vores priser er gennemgående en del lavere end hos andre bedemænd, uden vi går på kompromis med kvaliteten.
Vi har hjemme på Mols, og vi kommer i det meste af Østjylland uden merpris. Ring til FairBegravelse og hør mere om hvad vi kan hjælpe med. Vi står klar til at hjælpe dig gennem den svære tid. Kontakt FairBegravelse på telefon 61519216, vi træffes alle ugens dage til samme lave pris, og råd giver vi dig helt gratis.


FairBegravelse ApS - Olaf Ryes Vej 31 - 8420 Knebel
Tlf. 61519216 - CVR 27135862

post@fairbegravelse.dk


Antal besøgende siden 10.11.2008: 94
Sidst opdateret 15.12.2019
Vi bruger ikke cookies.